Top

Wegdekverwarming

wegdekverwarming

Wegdekverwarming voor meer veiligheid


Voorgemonteerde verwarmingskabels voor wegdekverwarming in hellingbanen, inritten, laadkuilen en opritten van beton of asfalt.

Uniek concept: nu snel en eenvoudig calculeren met vaste m² prijs, ongeacht de benodigde kabel-lengtes.

Wegdekverwarming 230 Volt voor beton

Versterkte pre-fab warmtekabels met waterdichte moffen. Met ty-reps monteren op de wapening, waarna beton kan worden gestort. Deze waterdichte kabel werkt op 230 volt, heeft een extra sterke mantel en is fabrieksmatig voorzien van één koud-einde. Pre-fab kabel in verschillende lengtes voor samenstellen van elk verwarmd oppervlak. Bij 275 Watt/m² is de prijs € 27,50 per m².

Wegdekverwarming 400 Volt voor asfalt

Speciaal voor renovatie is er een hoog-vermogen warmtekabel, die bestand is tegen heet asfalt van 250 °C. Deze is voorzien van twee koude einden en wordt pre-fab geleverd met waterdichte en hitte-bestendige aansluitmoffen. Aanbrengen op het oude (beton) wegdek, vastzetten met montage-strips en daarna bedekken met asfalt. Bij 300 Watt/m² is de prijs € 60 per m².
Wegdekverwarming-230-V
Wegdekverwarming-230-V
Wegdekverwarming nieuwbouw
vastmaken aan wapeningsijzer
€ 123,00
Wegdekverwarming-400-V
Wegdekverwarming-400-V
Wegdekverwarming renovatie
Kabel hittebestendig <250 ºC
€ 480,00

Wegdekverwarming automatisch inschakelen

Voor optimale veiligheid bij een minimaal energieverbruik heeft u een regeling wegdekverwarming nodig. Deze werkt met een wegdeksensor voor vocht en temperatuur. Hij schakelt de wegdekverwarming alleen in bij gevaar voor gladheid. Bij droog winterweer verbruikt de installatie dus geen stroom.