Retourbeleid

Wij hanteren geen papieren retourformulier bij de bestelling. In plaats daarvan kun je een e-mail sturen naar info@voltanova.nl met het ordernummer en eventueel de reden van retour.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je eigen locatie naar het magazijn zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen €10,- per pakket als onze vervoerder het komt ophalen. De bestelling, met een vervoerder naar keuze, op eigen gelegenheid retourneren is ook mogelijk.

Wanneer je gebruik maakt van je herroepingsrecht – indien redelijkerwijze mogelijk - stuur het product terug in de originele verpakking, inclusief alle onderdelen, in ongebruikte staat aan Voltanova B.V. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@voltanova.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Soms kunnen we helpen door een alternatief aan te raden die (wel) aansluit op je wensen en behoeften. Mocht daar interesse naar zijn dan horen we het graag.

Dit kun je doen om je retour sneller te laten verlopen:

  • Voeg (een kopie van) de pakbon of factuur toe aan het pakket met daarop ‘’retour’’ geschreven
  • Wanneer een vervangend product gewenst is adviseren wij om alvast een nieuwe bestelling te plaatsen, zodat deze bestelling alvast wordt verwerkt en verstuurd (anders wachten wij tot het product retour is).

Het adres van retourneren

Voltanova B.V.
T.a.v. retourzending
Bijsterhuizen 5118
6604 LX Wijchen

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.