Top

Thermostaat-basis

  • Thermostaat-basis
75,00

Thermostaat met aan-uit knopje

Universele temperatuurregeling met sensor in de vloer. Geschikt voor badkamers, wc's en andere ruimtes die incidenteel of onregelmatig moeten worden verwarmd. Fraaie vormgeving met draaiknop voor de temperatuur. Bevat 'fuzzy technology', waardoor u energie bespaart.

Eenvoudige bediening, programmeren is niet nodig. De aan / uit schakelaar bevat een 2-kleurig controlelampje. Bedoeld voor montage in standaard muurdoos. Inclusief twee verschillende frontjes, voor schakelmateriaal van o.a. Elko, Gira, Merten en Busch & Jaeger.

Deze thermostaat heeft een interne sensor (ruimte temperatuur) en een externe sensor (voor het meten van de temperatuur in de vloer). De kabel van de vloersensor mag worden verlengd tot maar liefst 50 m.

Op één (1) regeling kunt u meerdere kabels of matten voor elektrische verwarming aansluiten. De regeling is volledig handmatig instelbaar; dit is geen klokthermostaat. Stand 3 is de gebruikelijke instelwaarde. Als u het knopje indrukt wordt de thermostaat actief en brandt het groene lampje. Wanneer er stroom naar de verwarming gaat is het lampje rood. Zo ziet u direct wat er gebeurt.

Technische gegevens
-fabrikaat: Ebeco AB
-type: EB-Therm 55
-aansluitspanning: 230 Volt
-schakelcontact: 16 Ampère
-max. aansluitvermogen: 3.500 W
-afmetingen: 81x81x40 mm
-veiligheidsklasse: IP21
-regelbereik: +10...45 °C
-vloersensor: 3 m aansluitkabel
-temperatuurinstelling: draaiknop
-aan/ uit schakelaar: met lampje
-inclusief: 2 frontjes (wit)
-vloersensor-kabel: 3 m
-handleiding: o.a. Engels
-kleur: neutraal wit
-keurmerk: CE

Artikelnummer: EB-55

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code