Top

Temperatuurregelaar PT1000

Nieuw
  • Temperatuurregelaar PT1000
  • Temperatuurregelaar PT1000
56,95

Temperatuurregelaar voor Pt1000 sensor

Zonder sensor of met universele sensor 2m waterdicht

Automatische regeling voor één of meer warmtekabels of elektrische apparaten. Fraaie, compacte behuizing, speciaal voor wandmontage, voorzien van netsnoer met randaarde stekker. [NB: deze temperatuur regelaar is niet geschikt voor buiten-gebruik, wel voor koelapparatuur]

Pt1000 sensoren zijn leverbaar in allerlei uitvoeringen. De sensor naar keuze dient u apart te bestellen! Sensors van het type Pt1000 werken zonder voedingsspanning en zijn ook nauwkeurig als u de 2-draads aansluitkabel verlengt.

De schakeltemperatuur is instelbaar in stappen van één graad Celcius. De display temperatuur geeft 1 cijfer achter de komma. Deze temperatuurregelaar is zeer eenvoudig te bedienen. Hij is ook inzetbaar als thermometer en heeft een geheugen voor de hoogste en de laagste gemeten temperatuur.

Het instelbereik van de temperatuur regelaar is groot. Daardoor inzetbaar voor vorstprotectie maar ook voor allerlei toepassingen met elektrische verwarming, inclusief warmtekabels.

Bij de toepassing vorstbescherming zal het aangesloten apparaat of verwarmingslint alleen netspanning krijgen als de omgevingstemperatuur lager is dan de door u zelf ingestelde schakeltemperatuur. Een waarde van 3 à 5 °C is gebruikelijk. Deze kunt u heel gemakkelijk aanpassen.

Natte toepassingen met waterdichte sensor

Voor het regelen en aflezen van de watertemperatuur in vijver of zwembad. Tip: bestel voor deze toepassing de waterdichte IP68 sensor, die is voorzien van 10 m aansluitkabel.

Verlengen van de sensorkabel

De lengte van de sensorkabel is afhankelijk van het gekozen type. Voor bijv. vijververwarming kan deze worden verlengd tot max. 50 meter, zodat u de temperatuur regelaar binnenshuis kunt plaatsen.

Verlengen van de 2-draads sensorkabel is eenvoudig met een aansluitdoosje.

Temperatuur regelaar / specs

Montage: wandmodel/ kastje
Omgevingstemp: -15...+50 °C
Uitgang: 230 V (stopcontact)
Toepassing: verwarmen & koelen
Schakelstroom: max. 16 A
Aansluitvermogen: 3000 W
Eigen verbruik: ca. 2 Watt
Display: LED 12,7 mm hoog
Regelbereik: -99...+850 °C
Instellen: in stappen van 1 °C
Nauwkeurigheid: <0,5° FS ±0,1°C
Weergave resolutie: 0,1 °C
Interface: TTL-UART (intern)
Sensor-ingang: schroefverbinding
Sensorkabel foutmelding: ja
Afmetingen: 180x80x60 mm
Veiligheidsklasse: IP20

Let op: Voor dit product is enige kennis van elektronica gewenst.

Artikelnummer: TS-1000

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code