Top

Aanraak-thermostaat TH-89

  • Aanraak-thermostaat TH-89
  • Aanraak-thermostaat TH-89
79,50

Aanraak thermostaat


Aanraak-thermostaat voor vloerverwarming en infra-rood sauna. Deze elektronische inbouwregeling kan elektrische verwarmingselementen, inclusief warmtekabels en vloerverwarmingsmatten rechtstreeks aansturen. U kunt de aanraak thermostaat voor elke weekdag afzonderlijk programmeren.

Regeling voor CV vloerverwarming

Met de aanraak thermostaat kunt u ook ventielen (regelkleppen) voor conventionele vloerverwarming bedienen. Bijvoorbeeld om de temperatuur van de verwarming per ruimte te regelen. De aanraak thermostaat heeft een ingebouwde sensor en een vloersensor. Deze laatste is ook toepasbaar als temperatuurbegrenzer.

Ruimtesensor + vloersensor

De aanraakthermostaat is robuust uitgevoerd met een stevige metalen plaat onder de afwerkrand. De ingebouwde sensor (metaalrand onder display) maakt direct contact met de omgeving, zodat een verandering van de ruimtetemperatuur snel wordt geregistreerd.

Programmeerbare klokthermostaat

Per dag kunt u op 6 verschillende momenten de temperatuur en inschakelduur programmeren. De aanraakthermostaat heeft al een standaard instelling, die u zelf kunt aanpassen.

Instelmodes: automatisch, handmatig of comfort-stand. Dit is een handmatige 'overruling' - tot het eerstvolgende schakelmoment. Aan de hand van een icoontje kunt u altijd controleren of de verwarming is ingeschakeld.

Aanraak-thermostaat specificaties

Type: inbouw (muurdoos)
Aansluitspanning: 230 V
Aansluitvermogen: 3.600 W
Schakelcontact / relais: 16 A
Eigen verbruik: ca. 2 Watt
Afmetingen: 92 x 86 mm
Inbouwdiepte: 32 mm
Kleur: gebroken wit
Display: 58 x 42 mm LCD
Achtergrondverlichting: ja
Veiligheidsklasse: IP20
Vorstbeveiliging: ja (+5 °C)
Regelbereik: +5...35 °C
Instel-stappen: +/- 0,5 °C
Vloersensor: ca. 2,5 m
Gewicht: 230 gram
Keurmerk: CE
Handleiding: NL

Artikelnummer: 20200 50449

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code