Top

Vorst-thermostaat

  • Vorst-thermostaat
  • Vorst-thermostaat
  • Vorst-thermostaat
53,60

Vorst-thermostaat - waterdicht


Vorst-thermostaat zonder kwetsbare draaiknopjes. Dit is een robuuste, betaalbare temperatuur-regelaar, zonder display. Door het instellen van de DIP-schakelaar bepaalt u tijdens het installeren de gewenste schakel-temperatuur.

De schakeltemperatuur is instelbaar in stapjes van ongeveer vier graden. Reeks: 4,0 °C | 8,5 °C | 12,5 °C | 16,5 ºC | 21,0 ºC | 25 ºC, etc. tot maximaal 67 °C. De 2-aderige sensorkabel mag worden verlengd tot 25 m.

De standaard-instelling is +4,0 °C voor vorstbescherming. Om de ingestelde schakeltemperatuur te veranderen moet de waterdichte behuizing worden geopend. Dit is tevens een beveiliging tegen onoordeelkundig gebruik.

De elektronische vorst-thermostaat heeft een groot temperatuurbereik en is zowel voor verwarming (vorstprotectie) als koeling te gebruiken. Hij kan worden gebruikt ter vervanging van een defecte mechanische thermostaat en is bovendien geschikt voor vochtige en stoffige omgevingen.

Deze temperatuur regeling adviseren wij voor toepassingen in de buitenlucht, bijvoorbeeld voor dakgootverwarming, agro verwarming, vijver verwarming, etc.

Levering is inclusief 3 kabelwartels. Dat zijn de kabeldoorvoeren voor resp. netspanning, warmtekabel en temperatuursensor. Deze vorst-thermostaat is o.a. geschikt voor automatisch inschakelen van Verwarmingslint of Thermolint; vergewis u ervan dat u de juiste kabel heeft besteld, alvorens de netstekker er af te knippen t.b.v. vaste bekabeling.

Vorstthermotaat - technische gegevens

Aansluitspanning: 230 V
Relaiscontact: max. 10 A
Schakelvermogen: 2300 W
Instellen: m.b.v. DIP switch
Instelbereik: +4...+67 °C
Hysterese: +/- 0,5 °C
Behuizing: polypropyleen
Kleur: grijs, RAL 7035
Afmetingen: 95x95x40 mm
Sensorkabel: 2,5 m (zwart)
Veiligheidsklasse: IP55
Kabelwartels: 3x M20x1,5
Handleiding: NL
Keurmerk: CE

Artikelnummer: DIP-IP55

1 of meer € 53,60
10 of meer € 51,00


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over