Top

Vorst-thermostaat

  • Vorst-thermostaat
  • Vorst-thermostaat
53,60

Vorst-thermostaat voor buiten


Vorst-thermostaat zonder kwetsbare draaiknopjes. Dit is een robuuste, betaalbare temperatuur-regelaar, zonder display.

Ondergebracht in weerbestendige kunststof doos, met voorgeperste kabel-invoeren aan elke zijde. Om de ingestelde schakeltemperatuur te veranderen moet de waterdichte behuizing worden geopend. Dit is tevens een beveiliging tegen onoordeelkundig gebruik.

Door het instellen van de DIP-schakelaar bepaalt u (tijdens het installeren) de gewenste schakel-temperatuur. De schakeltemperatuur is instelbaar in stapjes van ongeveer vier graden. Reeks: 4,0 °C | 8,5 °C | 12,5 °C | 16,5 ºC | 21,0 ºC | 25 ºC, etc. tot maximaal 67 °C. De 2-aderige sensorkabel mag worden verlengd tot 25 m.

Vast ingestelde vorstbescherming

Vooral handig voor permanent gemonteerd Thermolint op een dak (warmtepomp) of bij een woonboot. De standaard-instelling is +4,0 °C voor vorstbescherming. (zie foto: DIP 2 op ON en de rest op OFF)

De elektronische vorst-thermostaat heeft een groot temperatuurbereik en is zowel voor verwarming (vorstprotectie) als koeling te gebruiken. Hij kan worden gebruikt ter vervanging van een defecte mechanische thermostaat en is bovendien geschikt voor vochtige en stoffige omgevingen.

Deze temperatuur regeling adviseren wij voor toepassingen in de buitenlucht, zoals airco apparaten, dakgootverwarming, agro verwarming, vijver verwarming.

Deze vorst-thermostaat is o.a. geschikt voor automatisch inschakelen van Verwarmingslint of Thermolint; vergewis u ervan dat u de juiste kabel heeft besteld, alvorens de netstekker er af te knippen t.b.v. vaste bekabeling.

Vorstthermostaat - technische gegevens

Aansluitspanning: 230 V
Relaiscontact: max. 10 A
Schakelvermogen: 2300 W
Instellen: m.b.v. DIP switch
Instelbereik: +4...+67 °C
Hysterese: +/- 0,5 °C
Behuizing: kunststof doos
Kleur: grijs, RAL 7035
Afmetingen: 95x95x36 mm
Sensorkabel: 2,5 m (zwart)
Veiligheidsklasse: IP55
Handleiding: NL
Keurmerk: CE

Artikelnummer: DIP-IP

1 of meer € 53,60
10 of meer € 51,00


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code