Top

Vloerthermostaat

Nieuw
  • Vloerthermostaat
123,55

Programmeerbare vloerthermostaat


De vloerthermostaat is een stijlvolle en moderne regeling voor vloerverwarming. Hij heeft een kleurendisplay en veel mogelijkheden dankzij individueel instelbare programma's. Perfect voor diegenen die de beste energie-efficiëntie verwachten en de verwarming aan hun eigen behoeften willen kunnen aanpassen. De vloerthermostaat heeft diverse programma's en functies die ervoor zorgen dat het lekker warm is wanneer je het nodig hebt.

Geschikt voor bijna alle vloersensors

De vloerthermostaat is gemakkelijk te installeren. De geringe inbouwdiepte betekent dat de kabel probleemloos in de doos past. Er is een duidelijke opstartgids om het programmeren gemakkelijk te maken. De vloerthermostaat is ideaal voor renovatiedoeleinden, omdat hij geschikt is voor bijna alle vloersensoren, ook van andere fabrikaten. In veel situaties kan de oude sensor in de vloer blijven zitten en hoeft u alleen de thermostaat te vervangen. De thermostaat heeft een ingebouwde timerfunctie die aangeeft wanneer de vloerverwarming mag worden opgestart, na de uitharding.

Overzichtelijk en gemakkelijk navigeren

Dankzij de gemakkelijk te navigeren en intuïtieve menu's met duidelijke pictogrammen voor de verschillende functies, maakt de vloerthermostaat het zowel voor het installatieprogramma als voor de eindgebruiker gemakkelijk. Het 1,8-inch kleurendisplay is helder en de capacitieve aanraakzones liggen buiten het weergavegebied om de verschillende functies transparanter en gebruiksvriendelijker te maken.

Optimale energiebesparing

De diverse programma's zijn instelbaar en tijden en temperaturen kunnen afzonderlijk worden ingesteld. Hierdoor is de thermostaat veelzijdig en aanpasbaar aan veel verschillende omgevingen en omstandigheden.

RESIDENCE vooraf ingesteld op 22 °C. Verlaging van 5 °C ma-vr om 08: 00-15: 00, ma-zo om 23: 00-06: 00. Tijd en temperatuur kunnen worden aangepast.

OFFICE vooraf ingesteld op 22 °C. Reductie van 5 °C te allen tijde behalve ma-vr 08: 00-17: 00 uur. Tijd en temperatuur kunnen worden aangepast.

TIMER Met behulp van de timerfunctie kunt u de warmte regelen in ruimten en voorzieningen die minder vaak worden gebruikt. De verwarming wordt alleen ingeschakeld als dat nodig is en blijft gedurende de ingestelde tijd aan. Daarna gaat de verwarming naar de stand-bymodus, bijvoorbeeld onderhoudsverwarming en vorstbeveiliging.

AFSTANDSBEDIENING Met dit programma kunt u de temperatuur schakelen tussen twee vooraf ingestelde waarden. Dit gebeurt met behulp van bijvoorbeeld een schakelaar, een sms-modem of een wi-fi-apparaat. Geschikt wanneer de verwarming is ingeschakeld in een zomerhuis, berghut, schuur of waar u de verwarming vanaf een centrale locatie wilt regelen. Het is ook mogelijk om de naverwarming in te stellen als u de temperatuurverlaging wilt vertragen.

Energieverbruik bijhouden

EB-Therm 400 maakt het eenvoudig om uw energieverbruik in de gaten te houden. De thermostaat geeft het energieverbruik per jaar, maand of dag duidelijk weer.

Programma voor hotel


Regeling/ timer voor sneeuw smelten


Bijzonderheden

Sensorkabel mag worden verlengd tot 50 m.

Vloerthermostaat - specificaties

Fabrikaat: Ebeco
Model: EB-400
Display: 36 x 29 mm
Kleur: neutraal wit
Afmetingen: 87x87x39 mm
Aansluitspanning: 230 V
Max. aansluitvermogen: 3.680 W
Relais met schakelcontact: 16 A
Inbouwdiepte: ... mm
Veiligheidsklasse: IP21
Keurmerken: CE
Regelbereik: +5...35 °C
Ruimtesensor: ...
Vloersensor: 3 m
Hotelprogramma: ja
Timer functie: ja
Handleiding: ....

Levering is inclusief vloersensor en frontjes voor Schneider Exxact en ELKO Plus/RS.

Artikelnummer: EB-400

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code