Top

Vermogensregelaar 3 fasen

  • Vermogensregelaar 3 fasen
  • Vermogensregelaar 3 fasen
429,00

Vermogensregelaar met sensor


Deze elektronische 3-fasen regelaar dient voor temperatuur-regeling van elektrische verwarmingselementen, elektrische radiatoren, elektrische vloerverwarming, warmtestralers en plafondverwarming.

De vermogensregelaar is geschikt voor traploos regelen van o.a. ventilatiesystemen waar de luchttoevoer wordt verwarmd met elektrische verwarmingselementen, die rechtstreeks op de vermogensregelaar kunnen worden aangesloten. In combinatie met de temperatuursensor realiseert u een compleet regelsysteem.

De 3-fasen power controller heeft een ingebouwde P / PI-controller en temperatuurinstelling m.b.v. een potmeter. De wijze van besturingstype kan worden ingesteld door middel van DIP-switches, en de P-band kan ook worden ingesteld zoals vereist.

Als de vermogensregelaar wordt aangestuurd door een externe controller (bijv. in een ventilatie-eenheid of GBS) kan de ingebouwde controller worden losgekoppeld met behulp van de DIP-switch. De uitgang kan dus direct worden aangestuurd met een signaal van 0-10 V of 0-20 mA.

De vermogensregelaar is geschikt voor het regelen van elektrische elementen, warmtekabels, infrarood verwarming en andere vormen van elektrische verwarming, mits er sprake is van een symmetrische fase-belasting.

Vermogensregelaar 3 fasen - specs

Fabrikaat: OJ Electronics
Power Controller: EFS-9252
Werkspanning: 230...400 V
Netfrequentie: 50...60 Hz
Fasebelasting: symmetrisch
Ingebouwde controller: P en PI
Regelsignaal: 10 Vdc / 20 mA
Regelbereik: 0...40 ºC
Uitgang: 3x 25 A (RMS)
Minimale load: 400 W
Eigen verbruik: 5 VA
Sensor: NTC -10...+60 ºC
Werkomgeving: -20...+50 ºC
Instellingen: DIP switch
Indicatielampjes: 4x LED
Afm: 125x124x130 mm
Gewicht: 1,9 kg
Kleur: zwart
Veiligheidsklasse: IP20
Manual: Eng + Dui
Keurmerk: CE

Artikelnummer: EFS-9252-TH

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code