Top

Elektrische wandkachel

Vorstvrij met elektrische wandkachel


Voor het vorstvrij houden en/ of bijverwarmen van een kleine ruimte is een elektrische wandkachel een praktische oplossing. Dit is een zgn. convector, die geen ventilator of andere bewegende delen bevat. Hij is stil (geen geluid) en beschikt over een slimme ingebouwde elektronische regeling.

Wandkachel leverbaar in 5 verschillende afmetingen/ warmtevermogens:
Convector kachel

Convector kachel

€ 132,95
Schone verwarming van ruimtes.

Hoeveel Watt verwarmingsvermogen heb ik nodig?

Voor het bepalen van het aantal Watt is kunt u zich in de praktijk oriënteren op het aantal vierkante meters te verwarmen ruimte. Bij weinig isolatie dient u de laagste m² waarde aan te houden. Voor alleen vorstvrij houden kunt u uitgaan van de hoogste m² waarde.

   2...7 m² = 400 Watt
  3...10 m² = 600 Watt
  9...12 m² = 800 Watt
12...16 m² = 1000 Watt
14...20 m² = 1250 Watt
18...25 m² = 1500 Watt
22...32 m² = 2000 Watt
24...40 m² = 2500 Watt

Slimme regeling bespaart 15% op energiekosten

De standaard elektronische regeling werkt met een temperatuur-sensor aan de onderzijde van het toestel. Die is betrouwbaarder en nauwkeuriger dan de mechanische thermostaat, zoals die meestal in andere convectoren zit.

Speciale stand voor vorstvrij houden

Bediening van de ingebouwde elektronische regeling doet u met een schuif-knop. De elektrische wandkachel kunt u instellen op: aan/uit, verwarmen, eco/ zuinig en de vorstvrij stand. De temperatuur regelt u traploos met een draaiknopje van 12 tot 30 ºC.

Moderne vormgeving met fraai afgeronde hoeken. Wanneer de wandkachel is ingeschakeld brandt een klein rood lampje. Hiermee kunt u altijd controleren of de netspanning aanwezig is.

Heel eenvoudig te plaatsen

De elektrische wandkachel (convector) is zeer eenvoudig te plaatsen: ophangen aan 2 schroeven in de muur, stekker in het stopcontact... en klaar!